Családi 3 vagy 5 fős csapat váltó + egyéni gyerek 2021 június 26

Egy vadi új eseménnyel jelentkezik a Havasi Gyopár Futó Egyesület! Jövőre családi váltóversenyt szervez a gyereknapon, persze, hogy a gyerekeknek! Na jó, egy kicsit a felnőtteknek is.

3 fős családi csapatverseny: Egy csapat 3 főből kell álljon. Vagy 1 fő felnőtt és 2 gyerek vagy 2 felnőtt és 1 gyerek alkothat egy csapatot . Nyilván külön fognak versenyezni a 2 felnőttet tartalmazó csapatok, külön is kell nevezniük. A csapatban 2 fő kötelezően egy családból kell jöjjön, egy fő lehet “kölcsönvett” tag is. Ez azt jelenti hogy egy gyereket vehettek “kölcsön”. A felnőtt csapattag lehet nagypapa vagy nagymama is, sőt! A csapatokat két kategóriában fogjuk versenyeztetni: 1. kisgyerekes családi verseny (ahol a gyerekekből legalább 1 fő 10 év alatti) 2. nagy gyerekes családok verseny. Az össztáv: 9x400m

5 fős családi csapatverseny: Egy csapat 5 főből kell álljon. Ebből 2 fő felnőtt kell legyen, 3 fő pedig gyerek. A csapatban 3 fő kötelezően egy családból kell jöjjön, a másik két fő lehet “kölcsönvett” tag is. Ez azt jelenti hogy vagy 1 felnőttet és egy gyereket vehettek “kölcsön”, vagy két gyereket. Felnőtt csapattag lehet nagypapa vagy nagymama is, sőt! A csapatokat két kategóriában fogjuk versenyeztetni: 1. kisgyerekes családi verseny (ahol a gyerekekből legalább 2 fő 10 év alatti) 2. nagy gyerekes családok verseny (ahol max. 1 gyerek 10 év alatti). Az össztáv: 15x400m

A verseny szabályai: Minden csapat tag 3*1 kört fog futni körönként váltva egymást. A csapatra van bízva, hogy milyen sorrendben futnak a csapattagok. Minden kör után kötelező váltani. A futók sorrendjén nem lehet változtatni menet közben.
A futó staféta bottal fut, azt fogja átadni a váltózónában a következő futónak.
Egyszerre max. 6 csapat fog futni a pályán. Előfordulhat, hogy nagyszámú nevezés esetén selejtezőket kell tartani, tehát több futásra is sor kerülhet.
Minden gyerek ajándékot kap, aki részt vesz az eseményen és fut. Sőt minden felnőtt ajándékot kap aki részt vesz az eseményen és fut! Az első 3 helyezett csapat különdíjban részesül kisgyerekes és nagy gyerekes kategóriában egyaránt.
A családi futóesemény után sor kerül egyéni gyerekversenyekre és felnőtt csapatversenyekre is.


Egyéni gyerek versenyek: 6 év alattiak: 1*400m; 7-9 év közöttiek: 2*400m; 10-12 év közöttiek: 3*400m, 13-15 év: 4*400 m; 16-18 év: 5*400 m; (12 év fölött külön fiú és leány versenyek lesznek)


Felnőtt versenyek:
3 fős apák váltóversenye (a helyszínen szerveződött csapatokból): 12*400m (körönkét kötelező váltással)
3 fős anyák váltóverseny (a helyszínen szerveződött csapatokból): 9*400 m (körönként kötelező váltással).


Az eseményre a felnőttek 1000 forintért, a gyerekek 500 forintért nevezhetnek . Ha több versenyszámban indulsz, elég egy nevezési díjat befizetni. A nevezési díjat a OTP 11742111-25338955 számlaszámra kérjük befizetni. Ne felejtsétek el a megjegyzés mezőbe beírni a családneveteket és a versenyszám amin indultok. Nevezni akár június 25-ig, sőt másnap még a helyszínen is tudtok!
A nevezési díjak az érmek, az ajándékok és a frissítő pont finomságainak költségeit fogják fedezni.
Az eseményt A Havasi Gyopár Futó Egyesület, ezen belül pedig Máthéné Jaskó Anna szervezi. Őt nyugodtan bombázhatjátok a kérdéseitekkel, nagyon ráér, mivel csak 5 gyereke van+1 férj:)

HungaryEnglish