Lesz jövőre is Fehér Enikő és Vörös Balázs Emlékverseny

Ha nehezen is, de úgy döntöttünk, hogy megrendezzük jövőre is, immár a hatodik Fehér Enikő és Vörös Balázs Emlékversenyt. Többen jeleztétek, hogy szeretitek a versenyt és várjátok. Ez sokat segített a döntés meghozatalában. Egy verseny szervezése sok energiát és bizony pénzt igényel. Igencsak nehéz akár csak 0-ra is kihozni a pénzügyi egyenleget a végén. Nyilván nem csak ezt kell nézni, de sajnos ezt is szempont. Az energiát mi magunk beletesszük, ez a kisebbik gond. Reméljük, hogy sikerül életben tartani a versenyt, folytatjuk, hagyományt teremtünk.
Fontos számunkra, hogy verseny lelkülete megmaradjon. A világ zaját kint hagyjuk a kapun kívül jövőre is. Legalábbis ez a célunk, reméljük sikerülni fog. Szeretnénk ha jól éreznétek magatokat nálunk, szép emlékekkel gazdagodnátok. Igyekszünk egy jó versenyt szervezni nektek.
A 12 órás OB rendezését ismét elvállaljuk ha megkapjuk a bizalmat és lehetőséget erre. A pályázatot beadtuk, várjuk a döntést. Amint születik döntés, azonnal közöljük veletek.
Természetesen nagy szeretettel és örömmel várjuk más nemzetek futóit is.

HungaryEnglish