Havasi Gyopárkák

2021 szeptember 1 óta egyesületünk mintegy 45-50 gyerekekkel foglalkozik. Az elsődleges célunk ezzel az, hogy a gyerekek a sportolás örömét megízleljék, a mozgás az életük részévé váljon, egészséges életet éljenek. A sportolásnak számtalan további jótékony hatása is van, mint amilyen a versenyhelyzet (stressz) elviselésének megtanulása, a csapatszellem elsajátítása, az öröm és kudarc kezelésének elsajátítása és sorolhatnánk tovább. A sport fizikailag és szellemileg is erősíti a gyerekeket.

Gyerekeink U6-U8-U10-U12-U14-es korcsoportúak. Az U8-U10-es korcsoport a MASZ által koordinált Kölyökből Atléta programban, az U12-es korcsoport pedig a Sport XXI programban vesz részt. Heti két edzésünk van, plusz a versenyek.

Eredményeik

Az őszi regionális versenyeken szépen helytálltunk. Az első versenyünk egy mezei futóverseny volt Nemesvámoson. Az U8-U10-U12 és U14-as korosztályban indultunk versenyzőinkkel. Gaál Barna versenyzőnk egyéniben bronzérmes lett.
A regionális terem versenyeken olyan nagynevű klubokkal versenyeztünk mint az ARAK (Székesfehérvár), a VEDAC és SVSE (Veszprém) , Pápa, Biatorbágy stb. Az U10-es, meg az U12-es csapatunk is 8-ik helyezett lesz a 10 csapatos mezőnyben, amit nagyon jó eredménynek tartunk, figyelembe véve, hogy 3 hónapja indultak az edzéseink és gyakorlatilag nulláról indultunk.

Terepfutó csapataink: U8-U10-U12 és U14 (2021 november 6., Nemesvámos)
U12-es csapatunk: Aranyosi Zselke, Csillik Szonja, Ivánka Petra, Kolumbán Zsófia, Födő Zétény, Kovács Dávid Máthé, Seres Gellért, Zilizi Ákos (2021 dec 4., Székesfehérvár)
U10-es csapatunk: Frey Dorottya (Dotti), Czipa Léna, Czipa László (Lacus), Ivánka Kristóf, Gaál Barna, Gnandt Lóránd (Loló), Majoros Soma, Pálinkás András (2021 dec 18., Székesfehérvár)