“Át-menet 2021-2022” az év utolsó hosszú futása

Eléggé bátor és elszánt vagy arra, hogy próbára tegyed magad az év utolsó napján? Ráadásul nem is leszel egyedül. O2 is lesz elég, nem úgy mint 8000 m szint fölött. Jó lesz ez egy kis zarándoklatnak, lelki megtisztulásnak is ez a futó-kirándulás. Marton-Tordas-Gyuró-Etyek-Pusztazámor-Kismarton- Marton kört tesszük meg. 8-kor indulunk aztán valamikor délután visszaérünk. Futunk, sétálunk, majd sétálunk és futunk. Frissítünk Tordason, Gyúrón, majd Etyeken, Pusztazámoron, Kismartonban. Aki nem bír egy maratont lefutni (persze nincsen ilyen, de ha mégis), az Tordason (5 kili), Gyúrón (8 kili), Etyeken (21 kili), Pusztazámoron (27 kili), Kismartonban (37 kili) kiszállhat. Kísérő kocsi biztosítja a frissítést, száraz cuccot stb. A végén pezsgős koccintás lesz. Egészen biztosan büszke leszel magadra, ha teljesíted részben vagy egészben az “Át-menet”-et:)

Virtuális Mikulás Futás Martonvásáron

Az idény rendhagyó módon rendezzük meg a Mikulás Futást. A Covid 19 járvány miatt csak egyénileg lehet teljesíteni a távot.
Minden gyerek, aki lefutotta a távot, Mikulás csomagot kap tőlünk, melyet a Havasi Gyopár Mikulása ezúttal házhoz visz december 5-én vagy 6-án.

A táv: 3 kör a Horváth Otto sportközpont körül, ami 3*800 méter, vagyis 2,4 kilométer.
Útvonal:

A távot lehetőleg az egész család teljesítse, így futhattok akár váltóban is. A táv megtételét igazolnotok kell a következő módon: küldjetek magatokról egy csapat képet illetve az általatok használt futó applikációval (pl. Runkeeper vagy Runtastic) rögzített táv megtételét igazoló képet. A képeket a futoklub@havasigyopar.com e-mail címre küldjétek el.

A távot november 11-december 1 között lehet teljesíteni. Kérjük vigyázzatok arra, hogy este 20:00-ra hazaérjetek.

Mielőtt elindulnátok teljesíteni a távot, kérjük, hogy regisztráljatok itt:

Nevezési Lap

Csak így tudjuk majd, hogy hova vigyük az ajándékot és hány csomagot kell vigyünk:)

Jó futást! Várjuk a sok fényképet!

HungaryEnglish